Davey’s terrasdoop

Vandaag was het heerlijk weer en dus besloten we een tweede poging te wagen om met Davey een terras te bezoeken. Afgelopen dinsdag was de eerste poging, maar toen bleken alle terrassen in Klundert gesloten te zijn. Dat ging vandaag gelukkig beter.

Toch maar met de auto naar het centrum gereden om Davey niet teveel uit te putten. Vanuit het centrum hebben we een wandelingetje gemaakt over de stadswallen om uiteindelijk via het “trouwlaantje” en het stadhuis op het terras van Kelian te belanden. We waren nog op tijd, want kort daarna waren alle tafeltjes bezet.

Natuurlijk kreeg Davey een lekker bakje water en ging hij gewoon rustig liggen. Vanwege de zondag was het lekker druk met wandelaars, fietsers en motorrijders en wat minder druk met verkeer. Davey bekeek het allemaal met de nodige interesse, maar hij gedroeg zich prima. Zelfs het poseren voor de foto ging hem goed af! Na een heerlijk koel biertje voor de baasjes is Hans met Davey naar huis gelopen. Dat viel nog niet mee gezien de warmte en Davey had er niet zoveel zin meer in. Thuisgekomen viel hij als een blok in slaap, maar niet nadat hij direct na zijn wandeling het nodig vond nog even in de woonkamer te plassen. Zucht….

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe