Fokker op bezoek

Op zaterdag 21 september waren Willeke, Wim en Cynthia vanuit Axel naar Noord-Brabant gekomen om een rondje te maken langs de Brabantse Passion of Gold puppies uit het D-nest. Nadat ze eerst bij Marianne en Jack geweest waren om met eigen ogen te zien hoe het met Diego ging, waren wij aan de beurt.

Natuurlijk had Cynthia Dewi meegenomen, het zusje van Davey. Aangezien het prachtig weer was konden ze heerlijk in de tuin ravotten onder de goedkeurende blikken van ons allemaal.

Wat was het leuk om te zien hoe Dewi en Davey met elkaar omgingen! Dewi had natuurlijk al een vermoeiende ochtend achter de rug met Diego, maar daar hield onze Davey natuurlijk geen rekening mee. Ze hebben zich uitstekend vermaakt in de tuin en tussendoor ook nog wat snoeiwerk voor ons gedaan! Grappig dat je op sommige foto’s nauwelijks kunt zien wie wie is, terwijl in werkelijkheid de verschillen toch duidelijk aanwezig zijn. Maar het zijn overduidelijk broer en zus!

Het viel natuurlijk niet mee om hier fatsoenlijke foto’s en filmpjes van te maken, maar dat is uiteindelijk toch gelukt.

Willeke heeft aan ons nog de officiële stamboom van Davey overhandigd en het DNA-certificaat. Nu is het echt door alle instanties bevestigd dat Davey een echte officiele Golden Retriever is en dat Sky My Melodie of Golden Spirit de vader is en Amber Passion of Gold de moeder. Niet dat we daar aan twijfelden overigens.

Onder het genot van een lekker hapje en drankje hebben we nog heerlijk bij kunnen kletsen over de ontwikkelingen van de honden. Aangezien wij Diego en Abby wekelijks zien op de puppycursus zien wij natuurlijk de verschillen ontstaan en nu konden we ook nog eens Dewi bewonderen. Wat was het gezellig en leuk om elkaar weer eens te zien en wat is er veel gebeurd in 8 weken!

Na het bezoekje aan Klundert gingen Willeke, Wim en Cynthia nog langs Mandy in Oosterhout om daar Abby te bewonderen en nog lekker mee te spelen. Wat zal Dewi moe geweest zijn na deze dag met alweer zoveel indrukken en weerzien met broertjes en zusje. Erg leuk en gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

2 reacties

  • Leuk!! Was heel gezellig en leuk jullie weer te zien. Dewi was inderdaad goed moe gisteren 😉 maar het was heel leuk! Vandaag gewoon een rustdagje ingelast 😉 wat was Davey ook goed gegroeid en wat doet hij het goed! Leuk om te zien 🙂