Spelen en ravotten met Ollie

Ollie was weer op bezoek en Davey heeft heerlijk met hem gespeeld. Waar Davey de eerste dag nog erg terughoudend was richting Ollie heeft hij nu helemaal de smaak te pakken. Lekker samen rennen en ravotten door de tuin. Ollie is nog veel sneller en wendbaarder dan Davey, maar daar heeft Davey wat op gevonden. Hij gaat rustig even zitten en laat Ollie een paar keer langsrazen alvorens hij er weer vol energie achteraan gaat. Wel een beetje jammer dat Ollie dwars door de Lavendel gaat en Davey dit voorbeeld natuurlijk opvolgt….

Ook leuk om te zien is hoe Davey als een kat naar Ollie sluipt om dan weer in volle vaart erachter aan te gaan. Geweldig hoe die twee met elkaar omgaan. Ik ben benieuwd wat er gebeurt als Davey groter gaat worden.

Na verloop van tijd moesten we ze wel uit elkaar houden, want Davey snapt nog niet zo goed wanneer het mooi geweest is. Ook Ollie geeft dit niet echt duidelijk aan, zodat Davey lekker doorgaat! We hebben Davey even verplicht rust gegeven in de bench en na wat korte protesten vond hij dit prima.

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe