Davey’s dwaze uurtje

Elke dag heeft Davey zijn dwaze uurtje. Dat is meestal op de vroege avond. Binnen sleurt hij vol overtuiging zijn slang uit de bench om deze vervolgens te “misbruiken”. Ik stop de slang meestal direct terug in de bench en sluit simpelweg het deurtje om “oververhitting” te voorkomen. Daarna richt Davey zich dan vaak op een ander speeltje, zoals in dit filmpje de eend. Heerlijk om daar eens even lekker mee tekeer te gaan natuurlijk, vooral omdat hij zo’n fijn geluidje maakt!

Als Davey buiten is tijdens zijn dwaze uurtje dan rent hij zomaar keihard door de tuin. Wat een snelheid heeft deze Passion of Gold, maar daar had fokker Willeke ons al voor gewaarschuwd! Natuurlijk maakt hij daarbij geen onderscheid tussen het grasveld (dat mag!) en de aangelegde tuin (mag niet!). We laten hem maar een beetje begaan, het hoort er vast bij. Trainen met hem heeft tijdens het dwaze uurtje geen enkele zin. Hij is dan veel te stuiterig, maar op het fluitje komen doet hij dan weer wel.

Ik zal de komende dagen proberen een filmpje van Davey te maken terwijl hij buiten lekker tekeer gaat, maar dat is tot op heden niet gelukt door de enorme snelheid van onze vriend!

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe