Mijn zwembad wordt te klein!

Aangezien opblaasbare zwembadjes niet zo’n goed idee zijn met een opgroeiende pup en omdat de kunststof zwembaden uitverkocht waren tijdens de absurd hete dagen in juli, hebben we maar een voetenbadje aangeschaft destijds. Het idee was dat hij daar wel een tijdje mee kon doen, maar dan hebben we buiten slokop Davey gerekend! Hij groeit zo ontzettend hard dat het badje nu al veel te klein is geworden. Maakt niet uit, want als speelgoed functioneert het nog prima en Davey vermaakt zich er kostelijk mee!

Na afloop besloot Davey met zijn lekkere natte lijf en kop nog een stukje zand op te zoeken en dat leverde natuurlijk ook weer mooie plaatjes op!

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe