Niet bang voor paarden!

Op onze dagelijkse wandeling komen we regelmatig langs een weide waar diverse paarden staan. Davey was eerst best onder de indruk van die grote beesten, maar na een paar keer voorzichtig kennismaken is hij er nu helemaal aan gewend. Sterker nog, hij daagt ze uit om met hem te gaan spelen!

Heel grappig om te zien hoe Davey de Shetland pony eerst uiterst voorzichtig benadert, om vervolgens al meer om zijn gemak in de buurt te gaan snuffelen. Met de grote paarden is hij natuurlijk nog wat voorzichtiger. Maar slechts een paar dagen later is Davey al helemaal op zijn gemak bij de grote dieren en begint hij ze ook uit te dagen. De paarden lijken echter totaal niet onder de indruk van die kleine druktemaker en gaan gewoon verder met grazen.

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe