Op bezoek bij Ollie

Na de eerste kennismaking met Ollie afgelopen zaterdag, was het nu tijd voor een tweede bezoekje. Ook voor het eerst in de auto van Marianne, want het was nog wat ver lopen naar Remco en Marieke. Davey heeft gewoon plaatsgenomen op de achterbank en is daar lekker gaan liggen.

Bij Remco en Marieke aangekomen moest Ollie toch wel even wennen aan deze indringer. Hij liet duidelijk merken dat het zijn huis was en Marianne besloot dat het beter was ze in de tuin los te laten. Nadat Davey zijn eerste onzekerheid had overwonnen en af en toe steun zocht bij zijn vrouwtje waren de rollen al snel omgedraaid! Het was nu Davey die achter Ollie aanging en de pas ingezaaide tuin van Remco lekker heeft “losgewoeld” zullen we maar zeggen!

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

1 reactie