Samenkomst toekomstige puppyeigenaren

Op zondag 14 juli 2019 waren alle toekomstige puppyeigenaren uitgenodigd bij Wim en Willeke. Doel was om iedereen met elkaar kennis te laten maken, we kregen nog veel extra informatie van Cynthia en natuurlijk puppyknuffelen. Wat was het ongedwongen gezellig en goed georganiseerd met een lekker hapje en drankje!

Natuurlijk draaide deze middag om de pups en het was dan ook heel grappig om te zien hoe iedereen op de hurken zat of languit in het gras om maar contact met de pups te maken. Gelukkig was het heerlijk weer en konden we de hele middag in de tuin blijven. Moeder Amber liep heel trots dwars door alles heen en kwam bij iedereen even een knuffel halen en om aandacht vragen.

Nadat iedereen gearriveerd was en de pups weer heerlijk lagen te slapen was het tijd voor de presentatie van Cynthia. Ze legde heel goed uit waar we als toekomstig eigenaar allemaal mee te maken krijgen en gaf ook nog belangrijke tips en trucs mee. Voor wie het allemaal wat te snel ging en het thuis op het gemak nog eens wilde nalezen was er zelfs een infomap gemaakt van de presentatie. Zoals altijd bij deze fokkers was het weer top geregeld!

De pups begonnen weer langzaam te ontwaken en iedereen mengde zich weer tussen die aandoenlijke wezentjes. Met een schuin oog keken we toch nog even naar de reutjes, want we mochten tenslotte deze week nog een voorkeur opgeven. Maar eigenlijk zijn ze allemaal te leuk! Bijna onmogelijk om een top 3 te maken.

We kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde en perfect verlopen middag en het was ontzettend leuk om eens gezichten te zien bij de personen achter de vele WhatsApp berichtjes! Grappig om te zien hoe hondeneigenaren als vanzelf met elkaar op kunnen schieten. Ik ben heel benieuwd hoe het met iedereen vergaan is als we elkaar na een langere tijd misschien weer eens terugzien.

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe