Titteren bij de dierenarts

Vier weken geleden is Davey getitterd bij Gezelschapsdierenkliniek Roosendaal. Meer informatie daarover kun je vinden via deze link. Vandaag moesten we terug om te controleren of de entingen zijn aangeslagen.

Tijdens het wachten in de warme wachtkamer besluit Davey uit verveling (of opwinding) maar met de drinkbak te gaan spelen. Gevolg is dat de halve wachtkamer nat is en Davey zelf uitglijdt over de natte vloer. Nou ja, ze zullen wel vaker met onstuimige pups te maken hebben!

De medewerkers in de kliniek gaan erg goed om met Davey en weten met hun aanstekelijke enthousiasme en natuurlijk lekkere koekjes het vertrouwen van Davey al snel te winnen. Beste wel even eng hoor, als de behandeltafel omhoog gaat, maar Davey ziet dat wij in de buurt zijn en dus gaat het goed. Tijdens het bloed afnemen wordt Davey afgeleid met heerlijk vlees dat uitgesmeerd wordt over een speciaal stukje plastic. Daar is Davey zolang mee zoet dat hij nauwelijks in de gaten heeft wat er gebeurt. Vorige keer was dat zeker zo, maar nu had hij af en toe toch door dat er wat gebeurde aan zijn poten en keek hij even achterom. Hij gaf echter geen kik!

Davey is natuurlijk ook nog even helemaal gecontroleerd. Hij weegt bij de dierenarts 10,8 kg en was verder helemaal in orde. Iedereen is dol op dat enthousiaste hondje! Over een kleine week horen we uitslag van het bloedonderzoek en weten we of de entingen van vorige keer zijn aangeslagen.

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe