Voor het eerst zee & strand

Vandaag hebben we Davey voor het eerst meegenomen naar zee. Het was onverwachts mooi weer en we hebben ons uitstekend vermaakt op het prachtige strand van Dishoek.

Davey pakt werkelijk alles op wat er op het strand ligt. Of het nu zeewier is of takjes, maar ook achtergelaten rotzooi en zelfs kwallen schrok hij niet van terug.

Davey vond in het begin vooral het zeewier erg interessant, maar had al snel de golven in de gaten. Eerst was hij nog wat terughoudend om het water in te gaan, want er was toch een behoorlijke branding. Maar nadat we wat zeewier in het water gooiden ging hij al snel het water in.

Natuurlijk waren er de nodig andere honden op het strand, want vanaf 15 september zijn loslopende honden van harte welkom. Davey heeft heerlijk gespeeld met de andere honden en ook nu ging dat weer hartstikke goed.

Tussendoor moesten de baasjes natuurlijk even bijkomen van alle inspanningen en indrukken en streken we neer in een gezellige strandtent, waar we onder het genot van een lekker hapje en drankje van het mooie weer konden genieten.

We hadden onze zwemspullen meegenomen om eventueel samen met Davey te gaan zwemmen, maar daar was het toch echt te koud voor. Marianne was nog zo dapper om schoenen en sokken uit te doen en samen met Davey lekker door de branding te lopen.

We hebben enorm genoten van deze lekkere dag in Zeeland en Davey zag er na afloop uit als een echte Golden Retriever: helemaal nat en onder het zand!

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe