Weekje Veluwe

We zijn met Davey een weekje op de Veluwe geweest in de omgeving van Wezep/Epe. Wat een prachtig gebied is dat! Ideaal gelegen om de bossen en heide te verkennen van de prachtige Veluwe, maar ook het Veluwemeer en de Flevopolder liggen dichtbij.

Bovendien zijn er binnen een half uur ontzettend veel losloopgebieden voor honden te vinden waar je nog echt de ruimte hebt en niet in een optocht hoeft te lopen. Om deze gebieden te zoeken gebruiken wij de app van Doggydating. Erg veel wandelroutes te vinden met eerlijke beschrijvingen en beoordelingen. Wat de app bijzonder maakt is dat je met andere hondenliefhebbers iets af kunt spreken, vandaar de naam Doggydating. Aanrader!

Het gevaar met een pup van 14 weken is dat je toch te ver met hem gaat lopen. We probeerden hier goed op te letten en regelmatig rustpauzes te plannen, maar het valt niet mee hoor met zo’n enthousiaste hond die van geen ophouden weet.

Davey en wij hadden het geweldig naar ons zin en je weet wat ze zeggen: hebben de kinderen het naar hun zin, dan de ouders ook! Ik denk dat dit ook voor (jonge) hondenbezitters geldt.

Jammer dat dit gebied zo ver rijden is vanaf Klundert anders zouden we hier beslist vaker naar toe gaan.

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe