Nestreünie met Diego en Abby

Op zondag 13 oktober kwamen Diego en Abby met baasjes Marianne, Jack, Mandy en Mirella naar Klundert voor een kleine nestreünie. De 2 broertjes en zusje zien elkaar wekelijks tijdens de puppytraining, maar hebben dan eigenlijk geen gelegenheid eens lekker met elkaar te spelen. Dat wil je natuurlijk ook niet tijdens de training en dus besloten de baasjes na de laatste puppytraining om eens gezellig bij elkaar te komen in Klundert.

Wat hebben we het geweldig getroffen met het weer, want na de vele regen van de week ervoor scheen een lekker zonnetje en was de temperatuur heerlijk! Er stond wel erg veel wind, maar dat mocht de pret niet drukken. Stiekem waren we wel een beetje opgelucht dat het dergelijk lekker weer was, want 3 van die jonge honden in de woonkamer was nog een hele uitdaging geworden!

Diego en Davey

Diego arriveerde als eerste en de twee broertjes gingen als vanouds heerlijk los in de tuin. Kort daarna voegde ook zusje Abby zich bij het gezelschap en was het feest compleet. Wat lijken de hondjes op elkaar en wat kunnen ze het goed met elkaar vinden! De honden vlogen door de tuin en aangezien deze helemaal omheind is konden ze heerlijk hun gang gaan. En dat deden ze dan ook!

De baasjes konden lekker plaatsnemen op het terras en onder het genot van een heerlijke, door Mandy gemaakte stroopwafelcake naar de ravottende hondjes kijken. Dat kun je echt uren volhouden! Regelmatig waren we één of meerdere honden even kwijt en was het verdacht stil, maar dat duurde nooit lang. Want kwam er één hond aangerend, dan volgde de rest al snel.

Rustmomentje voor Abby

Natuurlijk presteerde Diego het om de drinkbak om te gooien en moest deze met de tuinslang weer gevuld worden. Als drie hongerige wolven moesten ze tegelijk onder de tuinslang hangen, want voor elkaar onderdoen is er natuurlijk niet bij. Zeer aandoenlijk moment was dat ze tijdens het drinken elkaars snuitjes gingen aflikken. Gelukkig net op tijd vastgelegd op film.

Uiteraard moest er nog een groepsfoto genomen worden. De bedoeling was om de drie hondjes los naast elkaar te laten zitten. Dat hadden ze tenslotte op de puppycursus al geleerd. Maar de opwinding won het even van de discipline en we besloten uiteindelijk maar de honden samen met de baasjes te laten poseren. Dat leverde weer mooie plaatjes op die natuurlijk direct naar de fokker verstuurd werden!

Het was een hele gezellige topmiddag onder prachtige weersomstandigheden en ter plekke hebben we dan ook besloten dit vaker te gaan doen. Diego gaan we helaas wat minder vaak zien, want hij kan niet trainen op de nieuwe trainingsavond. Abby en Davey blijven wel gezellig bij elkaar trainen.

We hebben genoten en het was absoluut voor herhaling vatbaar!

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

2 reacties