Spelen met Chico

Davey heeft kennis gemaakt met Chico, de Labradoodle van Geert, Rachel en Claire. Aangezien Chico ook een heerlijk enthousiaste hond is leek het ons beter om de honden aan elkaar te laten wennen tijdens een korte wandeling.

Chico heeft afgelopen voorjaar een weekje bij ons gelogeerd en hebben wij leren kennen als een uitermate vriendelijke en enthousiaste hond die altijd in is voor een spelletje. Heel leuk om te zien dat Chico ons direct herkende toen wij aan kwamen lopen.

De kennismaking tussen de 2 honden verliep uitstekend! Davey benaderde Chico op zijn kenmerkende wijze: voorzichtig, eerst wat afwachtend om vervolgens steeds meer uit te dagen om te spelen. Chico vond het erg leuk om met zo’n jonge enthousiasteling te ravotten en gaf af en toe duidelijk de grens aan. Prima, zo leert Davey elke keer weer bij hoe hij zich moet gedragen.

Na de wandeling hebben we nog even lekker een bakje koffie gedronken en ook daar gedroegen de honden zich voorbeeldig. Het was erg gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

Hans Posthumus

Ik ben Hans Posthumus, geboren in 1964 in Breda. Ik ben al sinds 1989 gelukkig getrouwd met Marianne en we hebben 2 zonen: Frank en Remco. In het dagelijkse leven werk ik bij SPAR Nederland. Mijn hobby's zijn golfen, wandelen, fotografie, reizen en natuurlijk Golden Retrievers.

Voeg reactie toe